Stories of Light Photography - 2021-.jpg

Hey There

Leuk dat je interesse hebt in de boho-style minishoot!

Alles over de minishoot

Deze minishoot is in samenwerking met de leuke Cynthia van Cis Advies, zij heeft de styling verzorgd naar mijn idee. Ik wilde graag iets anders dan een normale minishoot, iets waar de focus ligt op een ouder met kind(eren) en niet in een normale setting van zand/bos. Echt iets speciaals🖤. Beelden vol liefde en speciaal tussen moeder en kind of vader en kind. En hoe kan dat beter dan in een prachtige bohemian style met een mooie bamboe hangstoel en bananenbladeren, droogbloemen, lampjes, kleedjes, kussentjes en plaids? 

Aankomst is telkens ieder uur, even kort kennismaken en dan ga jij lekker genieten met je kleintje(s). Er is ongeveer een kwartier tijd tussen shoots zodat ik alles weer recht kan leggen en schoon kan maken. Ik maak ongeveer 25 foto's, en daarvan mag jij je 7 lievelingsfoto's uitkiezen*. Staatsieportret, detailshots, ik zorg voor een diverse galerij. Ik neem mijn bohemian leenjurken mee voor wie interesse heeft, en wat jurkjes in draagmaat 92-116. Zo heb je prachtige kleding die precies past bij de setting.

Na de shoot kun je nog even lekker genieten van het prachtige Kootwijkerzand, neem een picknickmand mee en wat speelgoed en de dag kan niet meer stuk voor je kid(s). We gaan voor een prachtige zonnige dag!

Het lijkt me onwijs leuk om jou te zien met je kleintje(s)!

Liefs Diana

* Wil je niet dat je foto's online gebruikt worden? Dan mag je 5 foto's uitkiezen ipv 7.

Stories of Light Photography - 2021--2.j

Beschikbare tijden op zaterdag 24 juli

10.00

11.00

12.00 

13.00

14.00

15.00

16.00 optie

Moodboard