top of page
Stories of Light Photography-6.jpg
Eucalyptus 50.png

Don't miss out!

Marlie en Arne - newborn lifestyle-11204.JPG

Het was écht 5 seconden geleden dat ze zo klein waren toch? Ik heb toch alleen maar geknipperd met mijn ogen? JA! Ze worden echt te snel groot, en alle mooie momenten gaan te snel voorbij. Of soms merk je ze een beetje tussen neus en lippen op omdat je meegaat in de waan van de dag.

Ik heb dé oplossing!

Tijdens mijn speciale mijlpalensessies kun je een superkorte fotoshoot boeken tegen een voordelig tarief. Heel leuk voor foto's tussendoor, zoals als je kleintje net kan zitten. Oh wat vind ik die tijd toch leuk! Hun wereld wordt al groter en ze zitten ook nog lekker stil haha. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor als ze nog wat jonger zijn of zelfs voor iedere maand!

Ja, ik wil hier meer over weten!

Locatie

Voor een fotoshoot van mijlpalen zet ik bij mij thuis in Apeldoorn een lifestyle/studiosetting op. Ik heb prachtig licht door een enorme serre met glazen dak. Ik fotografeer het allerliefst met daglicht, soms kan het zijn dat het te donker is (zelfs met een serre) of juist té zonnig waardoor de beelden er anders uit zullen komen te zien. Ik overleg dan altijd met je of je het wilt laten doorgaan of verplaatsen. 

Is het mooi weer en warm genoeg? Dan kan ik besluiten om de mijlpalensessies buiten te doen. Dat is dan in het mooie Matenpark op mijn favoriete plekje.

Parkeren kan altijd vlakbij, en is helemaal gratis. 

Tarieven

  • 4 digitale bestanden in hoge resolutie

  • Zelf je lievelingsfoto's uitkiezen uit een ruime galerij

  • Zorgvuldig bewerkt

  • Maximaal 3 personen/kindjes

  • Volledig stylingadvies en gebruik client closet

  • 45 minuten shooten

€95

bottom of page