Hart voor de zaak

Brandingshoot Apeldoorn-09844.jpg

Fijn om te weten

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid wat je wil bereiken met de foto's. We bespreken dan onder andere styling, meerdere kledingsets, kleurgebruik en locaties.

Ik zorg voor een uitgebreide en afwisselende galerij waarmee jij lange tijd vooruit kan! Ook seizoenen zijn namelijk erg belangrijk, zo post je vast geen foto in dikke trui als het buiten 30 graden is.

Ik fotografeer je tijdens je werk, de diverse elementen van je werk en maak ook profielfoto's voor LinkedIn en andere socials.

Stories of Light Photography - Diana Jui

Weet jij al hoe belangrijk het is om je te laten zien als ondernemer? Tegenwoordig vinden klanten het heel belangrijk om te weten wie er achter een bedrijf zit. Hoe fijn is het dan om op een ongedwongen wijze foto's van jezelf te laten maken tijdens een gezellige ochtend of middag. We praten wat over het ondernemerschap en ik deel heel graag wat van mijn kennis met je zodat je lekker aan de slag kunt met je nieuwe foto's.

 

Neem vooral contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierin bespreken we wat ik voor je kan betekenen en gaan we aan de slag om jouw wensen concreet te maken zodat wij een duidelijke shotlist hebben.

Liefs Diana

Zwangerschap fotografie Amersfoort-4.jpg

Complete

20 foto's in hoge resolutie en webresolutie

€199

Bestel online >

Inclusive

Minstens 50 foto's in hoge resolutie en webresolutie

€250

Bestel online >

Algemene informatie

Een reservering is definitief na het invullen van het toestemmingsformulier

 

Extra foto's bijkopen kan! Een losse foto kost €15 of per serie van 10 foto's €50

 

Reiskosten buiten mijn favoriete locaties en Apeldoorn zijn €0,30 per kilometer

Ondernemers fotografie Apeldoorn-03652.j