Over Diana

Wat leuk dat je mijn website bekijkt. Nou is het natuurlijk wel zo leuk als ik me eerst even aan je voorstel, want het is nou eenmaal goed dat je weet wie je voor je hebt. Ik ben Diana Juijn en ben al weer 38 winters oud (oktoberkind 😉). Ik woon met mijn man en onze twee dochters in het mooie Apeldoorn op ongeveer 800 meter van waar ik ben opgegroeid. Ik heb mijn hele leven al een passie voor beeld en verhalen, en door middel van fotografie is dat nog een stapje hoger gegaan. Mijn geheugen zit diep weggestopt en kan dus niet zomaar herinneringen ophalen. Door foto’s te blijven bekijken komen momenten weer echt even terug naar boven en kan ik ze koesteren. Want herinneringen zijn heel dierbaar, familie, vrienden en in het bijzonder mijn in 2019 overleden vader. Hij was al lang ziek en door foto’s kan ik weer even zien hoe hij echt was in plaats van op het laatst. In 2018 begon het te kriebelen, mijn dienstverband bij een verzekeraar werd beëindigd, mijn jongste dochter werd geboren en het werd toch eindelijk tijd om iets te gaan doen wat ik leuk vond. Het gekke is dat ik altijd heb gezegd dat ik nooit voor mezelf zou beginnen, maar nu ik dat toch heb gedaan wil ik nooit meer anders. Mijn bedrijf en wat ik daarmee voor mensen beteken maakt me intens gelukkig.

 

Beeld en verhalen komen trouwens mooi samen in fotografie en zo kwam ik ook op mijn bedrijfsnaam: Stories of Light. De letterlijke betekenis van fotografie is namelijk schrijven met licht. Klinkt dat niet mooi?

 

Veel plezier met kijken en lezen, en laat het me vooral weten als je een vraag hebt. Ik help je graag!

Liefs Diana

Mint_en_bloos_fotografie_veenendaal15.jp
Mint_en_bloos_fotografie_veenendaal10.jp

Wat vrienden en collega's over mij zeggen

Lieve, gezellige en spontane vrouw. Goed met kinderen

Betrokken, geïnteresseerd en heel geduldig

Diana heeft een vrolijke uitstraling en neemt alle tijd voor je

Rustig en invoelend

Stressbestendig, goedlachs en empathisch

Enthousiast, spontaan, betrokken en energiek

Fun facts

1.

Van jongs af aan ben ik heel goed met baby's. Ze vielen altijd (en nog) bij mij in slaap en ik kán gewoon niet stoppen met kijken.

2.

Ik ben verslaafd aan naturel ribbelchips. Mijn secret stash is laatst ontdekt door de man, daar gaat mijn "samen gaan we gezond eten" motto. Tijd voor een nieuw geheim plekje voor mijn voorraad.

3.

Ik was vroeger een heus pennymeisje. Sterker nog, in mijn puberteit was dat het enige moment in de week dat ik lachte. Mijn ouders moesten dus altijd mee om dat heuglijke moment niet te missen.

4.

Ik hou van sporten, maar ik zeg altijd dat sporten niet van mij houdt. Om mezelf voor de gek te houden dus. Elke keer weer hoop ik dat ik het vol kan houden, want ik voel me er zoveel beter door!

5.

Ik hou ontzettend van mooi. Een prachtig gestyled huis, mooie kleding. Het zal je niet verbazen dat ik dus ook een enorm gat in mijn hand heb. Ik ben net een kleine ekster.

6.

Ik hou van mijn bed, heerlijk een boekje lezen of vroeg slapen. Ik kan dus ook gerust tegelijk met de meiden naar bed gaan.

7.

Door de man word ik een lijstjes-mafkees genoemd. Ik heb hem in de zwangerschappen dus ook enorm geplaagd met alles wat gedaan moest worden OVERAL. En overal moet dus ook een vinkje voor als het af is en dat vind ik stiekem het leukste.

8.

Alles moet nu of gisteren. Dus als ik iets bedenk moet het ook gelijk gebeuren (denk aan de lijstjes), waar ik het mezelf en manlief soms wel eens lastig maak (sorry lief). Dit in combinatie met punt 5 is écht niet te doen zoals je begrijpt.

9.

Ik ben een introverte extravert. Of een... Nou maakt niet uit. Ik hou er van om mensen te ontmoeten, maar kan ook intens genieten om gewoon te luisteren en te kijken naar anderen of gewoon lekker als een huismusje thuis te blijven. Maar dus ook lekker dansen in de kroeg of op een festival vind ik fantastisch.

10.

Ik heb iets met het getal 3.33. Zo ben ik geboren om deze tijd, en ik wil ook nog wel eens wakker worden ’s nachts om deze tijd. Nuchter als ik ben geloof ik dat het toeval is, maar ik vind het wel gewoon erg grappig. Ik had dan ook echt 3 kinderen moeten hebben, of een drieling op mijn 33ste toen ik voor het eerst moeder werd…

Mint_en_bloos_fotografie_veenendaal10.jp

What I like...

de slappe lach - patat - sushi - naturel ribbelchips - baby's - tekenen - schilderen - fotografie -gezelligheid met vrienden - etentjes - terrasjes pakken - stedentrips - kamperen - thee - wijn - bier - een schoon huis - droogbloemen - Rituals - verrassingen - picknicken - wandelen - bootje varen - sauna - skaten - fitness - onze 2 katten - onze zal-het-er-ooit-van-komen hond - interieurstyling - literaire thrillers - online shoppen - planten - middagdutjes - pasta - Italië - wil graag nog eens naar Amerika - skiën en aprés-skiën - eurodance - '80s - klassiek - Grey's Anatomy - Scandinavische detective-series

MPH05166.jpg
MPH05278.jpg
MPH05259.jpg
MPH05356.jpg
MPH05626.jpg