Styleguide

Je kleding, omgeving en het licht zorgen voor de sfeer die je in je foto's terugkrijgt. Hou jij van warme, cosy foto's dan gebruik je weer andere kleuren dan als je clean en licht wilt. Shoot je overdag, met zonsopgang of juist zonsondergang? Heb je een licht huis met witte muren of weinig ramen en veel kleur op de muur? Al die zaken zorgen ervoor dat je telkens weer een anders sfeer krijgt.

Ik denk heel graag mee in styling, kleding en locatie want ik vind het onwijs belangrijk dat jij precies krijgt wat je voor ogen hebt. 

Stories of Light Photography - 2020-0092

Mijn favoriete sfeertje, mooie diepe en warme kleuren afgewisseld met mooie crèmekleurige breisels tijdens een mooie zonsondergang. Dit was tegen het einde van golden hour, dan heb je blue hour en heb je ook prachtig licht!

Gezinsfotografie Apeldoorn - Kootwijkerz

Bloemenprintjes kunnen vrijwel altijd, belangrijk om dat wel af te stemmen met de rest van je shootgenoten qua kleuren zoals hier. Deze shoot was overdag en dan krijg je hardere schaduwen.

Gezinsfotografie - 2020-14733.jpg

Wederom een bloemenprintje maar dan met overwegend koelere tinten wat het een wat frissere sfeer geeft. Tijdens zonsondergang op Kootwijkerzand en het prachtige golden hour krijg je fantastische kleuren in je beelden.

Gezinsfotografie Vaassen-.jpg

Door de gele tinten in de kleding plus het roze pakje van de kleinste krijg je een vrolijke sfeer. De locatie op de hei maakt het weer heel anders dan op het zand.

Gezinsfotografie - 2020-12142.jpg

Laten we zonsopgang niet vergeten, lekker met kids die toch vroeg op zijn genieten van het zonnetje wat opkomt (soms met een beetje mist😍). Draag je overwegend roze dan krijg je een lief zacht sfeertje, perfect voor zo'n gezin met 3 meiden.