Veelgestelde vragen

Wat als het slecht weer is?


Ik fotografeer niet met regen, de shoot wordt dan gewoon verplaatst. Ook als je hebt aangegeven per se een golden hour shoot te willen doen verplaats ik de shoot op het moment dat de zonsverwachting niet hoog is.
Help! Wat moet ik aan?


No worries! Je ontvangt een uitgebreide styleguide bij het boeken van je shoot. Ik heb daarnaast ook nog eens een hele mooie set jurken die je kunt lenen uit mijn client closet :).
Wat is de levertijd op de foto's?


Je ontvangt altijd binnen een week een preview van 2 of meer foto's. Daarna selecteer en bewerk ik jullie foto's zorgvuldig en ontvang je de hele galerij binnen 3-5 weken. Tijdens schoolvakanties en lockdowns kan ik helaas niet volledig werken en duurt het opleveren dan iets langer.
Wat als ik het niet leuk vind om op de foto te gaan?


Hihi, hier hebben een heleboel mensen 'last' van, geloof me. Het ouderwetse geposeer is ook superongemakkelijk, maar tijdens een shoot bij mij vliegt de tijd voorbij omdat je druk bent met knuffelen, kietelen, rennen en dansen. Zo min mogelijk in de camera kijken en zo veel mogelijk aandacht voor je mede-gezinsleden.
Worden mijn foto's gedeeld?


Ik vind privacy heel belangrijk. Je geeft daarom zelf aan of je wil dat ik foto's deel of niet, of misschien alleen foto's die jij zelf uitkiest. Ik vind het wel onwijs leuk om foto's te delen, dus ik hoop dat je dit goed vindt!
Hoe werkt het met portretfotografie?


Je ontvangt geen digitale bestanden bij de shoot. In plaats daarvan betaal je een standaard fee voor de shoot, en daarna neem je per foto af. Dat is een print inclusief het digitale bestand. Ik wil namelijk dat je de kwaliteit aan de muur hangt zoals ik het maak; dat is natuurlijk hoe de foto gemaakt wordt, maar ook hoe de foto gedrukt wordt. Ik garandeer dat de print en het product perfect is. Ik controleer het product zelf tot in detail.
Wat betekent de extra fee bij familieshoots?


Ik maak van iedereen foto's, de hele groep maar ook per stel/gezin. Ik reken daarom niet per extra persoon maar per extra stel/gezin. Zo heb je een heleboel shoots in 1 :).

Stories of Light Photography - Diana Jui