top of page
 • Wat is de levertijd van de foto's?
  Ik selecteer jullie foto's zorgvuldig en je ontvangt de galerij naar keuze binnen 3-5 weken. Tijdens schoolvakanties, kinderziektes en lockdowns kan ik helaas niet volledig werken en duurt het opleveren dan iets langer.
 • Wat als het regent of heel nat is?
  Bij regen wordt een shoot verzet. Ik bescherm mijn apparatuur en bovendien als jullie er als verzopen katjes uit ziet worden de foto's er ook niet mooier op.
 • Help! Wat moet ik aan!
  No worries! Ik help je met advies en ik heb ook hele mooie leenjurken. Ook voor de kleintjes heb ik al een aantal items. Je kunt ook op mijn Pinterest bord kijken voor inspiratie, of om te kijken welke kleuren mooi bij elkaar passen.
 • Wanneer is het het mooist om een newbornshoot te doen?
  Poeh, dat is een heel lastige vraag. Ik vind namelijk baby's van alle leeftijden leuk om te fotograferen. Het is mooi rond de leeftijd van 7 dagen, maar bijvoorbeeld ook met een maand of 3. Baby'tjes hebben wel rond de 5-6 weken vaak een gemeen sprongetje en wat baby-acne, dat is een periode die ik zou mijden. Je hebt ook nog mensen die een fresh 24 of 48 willen, je raadt het al; een echt nog heerlijk verfrommeld baby'tje die echt nét op de wereld is. Die gelukkige babybubbel is dan ook real ;).
 • Wanneer kan ik het beste boeken voor een zwangerschapsshoot?
  Je kunt direct boeken als je weet dat je zwanger bent. Uiterlijk een maand of 2-3 van te voren om zeker te zijn van een plekje. De shoot zelf is het mooiste rond de termijn van 30-35 weken. Klik hier om je shoot te boeken
bottom of page