top of page
Stories of Light Photography 2022-1.jpg
Roos knopjes 50.png

Hallo mooie bolle buik

Zwangerschapsfotografie Apeldoorn Stories of Light-157.jpg

Heb je weleens een wonder van dichtbij gemaakt? Well, you’re creating it. En als je dit nu leest, is de kans groot dat het niet al te lang meer duurt voordat je je mini-mensje in je armen kunt houden.

Te gek, toch?

 

Want we kunnen er heel stoer over doen, maar een zwangerschap is natuurlijk een van de meest bijzondere, intense en spannende periodes in je leven. Een periode waarin je jezelf op een andere manier leert kennen (hallo chips met chocolade-ijs), jezelf (of je sleutels) regelmatig kwijt bent en je die schattige babykleertjes moét kopen. En vooruit, misschien ook die sneakers die je de hele tijd aanstaren als je langs die ene winkel loopt.

 

Zwangerschapsshoot

Natuurlijk verandert er nog iets. En niet zo’n beetje ook: je buik. Hét huisje waar je kindje veilig en warm groeit, tot ‘ie groot genoeg is om het levenslicht te zien. Van waar hij of zij af en toe rake schoppen uitdeelt, soms hilarisch de hik heeft en je ‘m bijna onder z’n voetjes kunt kietelen. Die mooie buik wil je toch gewoon vastleggen?

 

                                           

Ja, ik wil een zwangerschapsshoot!

Stories of Light Photography 2022-7.jpg
Stories of Light Photography 2022-23.jpg
Rond mosterd.png

Veel zwangeren kiezen ervoor om naast een zwangerschapsshoot ook een newbornshoot te boeken. Wil jij dat ook? Reserveer dan gelijk ook je newborn fotoshoot(de datum spreken we na je bevalling af) en ontvang 15% korting op de eerste fotoshoot met je pasgeboren baby.

Kiekeboe!

Gezellig met het hele gezin

Veel vrouwen kiezen ervoor om een zwangerschapsshoot met hun partner en oudere broertjes en zusjes te doen, als die er zijn. Maar ga jij liever alleen, met je zus(sen), vriendinnen of ouders op de foto? Gewoon doen! En heb jij een hond die echt part of the family is? Neem ‘m gerust mee. Het is tenslotte jouw feestje en onvergetelijke herinnering aan deze bijzondere tijd.

Kleding zwangerschapsshoot

De grote vraag is uiteraard: wat trek je aan tijdens zo’n zwangerschapsshoot? Dat is helemaal aan jou. Voel jij je opperbest in een comfy zwangerschapsbroek met een mooie blouse erboven? Helemaal goed. Trek jij liever een sexy zwangerschapsjurk of -top aan waar je buik goed in te zien is? Ook prima. Zin om inspiratie op te doen? Check dan mijn Pinterestbord voor kledinginspiratie.

 

Goed om te weten: ik heb hele leuke zwangerschapsjurken (maat S tot XXL) te leen. Daar hoef je niet extra voor te betalen, maar krijg je er gewoon bij als je voor pakket kiest. Zie jij jezelf al shinen in één van deze beauty's? 

Kleding zwangerschapsshoot

De grote vraag is natuurlijk: wat trek je aan tijdens zo’n zwangerschapsshoot? Dat is helemaal aan jou. Voel jij je opperbest in een comfy zwangerschapsbroek met een mooie blouse erboven? Helemaal goed. Trek jij liever een sexy zwangerschapsjurk of -top aan waar je buik goed in te zien is? Ook prima. Zin om inspiratie op te doen? Check dan mijn Pinterestbord voor mooie combinaties voor tijdens fotoshoots.

 

Goed om te weten: ik heb hele leuke zwangerschapsjurken (maat S tot XXL) te leen. Daar hoef je niet extra voor te betalen, maar krijg je er gewoon bij als je voor mij kiest. Zie jij jezelf al shinen in één van deze beauties?

Zo gaat een zwangerschapsshoot in z’n werk

En dan is het zover: de dag van de gezinsshoot! Een dag waar jij - als het goed is - heel veel zin in hebt, maar die voor je kinderen best spannend kan zijn. Zit je dan, onderweg naar de shootlocatie, stiekem te hopen dat je kinderen zich een beetje gedragen en leuk op de foto komen.

 

Ik kan je verzekeren: dat gaat lukken. Met leuke opdrachtjes en vragen (‘wie laat de hardste scheetjes?’) stel ik je kinderen binnen no time op hun gemak en hebben ze de grootste lol. En jij dus ook. Precies zoals een fotoshoot hoort te zijn: ontspannen, ongedwongen en vooral heel erg leuk. Zie ik je snel?

Locatie

Als fotograaf uit Apeldoorn weet ik uiteraard de mooiste plekjes voor een zwangerschapsshoot in Apeldoorn en omgeving. Zo maak ik regelmatig zwangerschapsfoto’s tijdens zonsondergang op ’t Leesten of Kootwijkerzand. Liever een ander plekje in de natuur? Laat het me weten. By the way: een zwangerschapsshoot buiten hoeft natuurlijk niet: ook in mijn knusse daglichtstudio in hartje Apeldoorn schiet ik prachtige plaatjes waarbij je op je allermooist bent.

Tarieven

Basic story

  • 15 digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt, niet geretoucheerd

  • Shoot van ongeveer 1,5 uur

€225

Nice story

  • 30 digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt en deels geretoucheerd

  • Shoot van ongeveer 1,5 uur

€299

Fantastic story

  • Meer dan 50 digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt en geretoucheerd

  • Shoot van ongeveer 1,5 uur

€495

Hart bordeaux.png

Reserveer gelijk je shoot

Je kunt gelijk je gewenste datum voor een shoot reserveren via Calendly. Een reservering is definitief nadat je het bedrag van de fotoshoot betaald hebt. 

Een nieuwe datum prikken omdat de shoot onverhoopt verplaatst moet worden? Ook dat kan hier.

Wat is inbegrepen bij iedere shoot?

- Gebruik van leenjurken, plaids en omslagdoeken en mozesmandje

- Mijn zorgvuldige selectie en bewerking

- Zelf je lievelingsfoto's uitkiezen uit een ruime galerij

- Mijn eindeloze geduld

Wat is niet inbegrepen?

- Mijn reiskosten á €0,35 per gereden kilometer vanaf Apeldoorn, rij ik langer dan 1 uur? Dan betaal je €15

   extra.

- Ik streef er naar om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Voor een shoot in het weekend reken ik

   daarom een weekendtarief van €30.

bottom of page