top of page
Portretfoto kind Apeldoorn
Roos knopjes 50.png

Stylish & PURE

Ik hou van de pure gezichtjes van kinderen, ze veranderen steeds en per seconde lijkt het wel alsof ze een ander gezicht trekken. Soms gekke bekken (oké vaak ;)), een lach die met volle overtuiging op hun gezicht getoverd wordt of zo'n heerlijke verlegen blik. Als ik kijk naar de foto's die ik van mijn meiden heb mogen maken krijg ik zo'n warm en fijn gevoel. Ik kan verdrinken in hun ogen en ben verliefd op de manier waarop ze nog zo heerlijk onbevangen de wereld in kijken. Door middel van een portret leg ik het gezichtje van jouw kindje vast op een heel pure en intense manier en ik beloof je dat je niet kunt stoppen met kijken.

Te gek, toch?

 

Ik fotografeer bij mij thuis, je kiest zelf je achtergrond

Een donkerbruine (Cacao) achtergrond is mijn eigen all time favorite, maar je hebt ook de keuze uit Mocha en zwart. Soms fotografeer ik in een studio met andere mogelijkheden, vraag er gerust naar.

Portretshoot Apeldoorn Stories of Light

Ja, ik wil een portretshoot!

Locatie

Voor een portretshoot zet ik bij mij thuis in Apeldoorn een studiosetting op. Ik heb prachtig licht door een enorme serre met glazen dak. Ik fotografeer het allerliefst met daglicht, soms kan het zijn dat het te donker is (zelfs met een serre) of juist té zonnig waardoor de beelden er anders uit zullen komen te zien. Ik overleg dan altijd met je of je het wilt laten doorgaan of verplaatsen.

Parkeren kan voor de deur, en is helemaal gratis.

Tarieven

  • 3 digitale bestanden in hoge resolutie

  • Zelf je lievelingsfoto's uitkiezen uit een ruime galerij

  • Zorgvuldig bewerkt én volledig geretoucheerd in mijn eigen artyfarty stijl

  • Maximaal 2 kindjes per tijdslot

  • Korting voor een tweede kindje; in totaal €240

  • Vanaf dat een kindje kan zitten met een klein beetje hulp (ongeveer 6-8 maanden)

  • 20-45 minuten shooten

€150

Yes! Ik wil gelijk boeken!

Via de website of hieronder (nog niet zo mobile friendly)

bottom of page