top of page
Diana Juijn Stories of Light Photography

Pasgeboren baby'tjes met hun friemelteentjes

Komt dat even goed uit: newborn shoots zijn namelijk m’n lievelings. Die verliefde blik van ouders als ze samen naar hun baby kijken. De trotse gezichtjes van grote broer of zus als ze hun kleine broertje of zusje vast mogen houden. En uiteraard die lieve kleine voetjes, die nog zoveel moeten ontdekken. Tijdens zo’n shoot leg ik al deze kostbare momenten uit jullie gezinsleven gedetailleerd vast. Want hoewel het misschien nu nog voelt alsof het nooit meer anders zal zijn, kan ik je vertellen: ze worden sneller groot dan je denkt. En het is maar afwachten of ze dan nog steeds met je op de foto willen ;-).

Het beste moment voor een newborn shoot is rond zeven dagen na de geboorte. Ben je dan nog niet helemaal op de been of wil je liever op een later moment, dat kan natuurlijk ook heel mooi zijn.

Stories of Light Photography - Charlie-12.jpg

Als je baby net geboren is, doe je waarschijnlijk niets liever dan eindeloos knuffelen en verliefd naar dat kleine, zorgeloze bundeltje liefde staren. En natuurlijk maak je foto’s. Véél foto’s. Met je mobiel. Of, als je een beetje geluk hebt, een professionele camera. Maar ja, je wilt er zelf ook een keertje op staan. En nog een beetje leuk ook.

Gun jezelf een newborn fotoshoot

Stories of Light Photography - Cathelijne-14.jpg

Ontvang nu het vernieuwde  newborn magazine!

Hoe ga ik te werk tijdens jouw shoot? En waar moet je op letten als je kleding uitkiest? Op die vragen en meer krijg je antwoord in mijn superuitgebreide newbornbrochure boordevol informatie en tips!

Stories of Light Photography - Charlie-34.jpg

Ik wil ook een blijvende herinnering aan deze tijd 

Stories of Light Photography - Noah-8.jpg

Zo gaat een newborn fotoshoot in z’n werk

Als je denkt dat ik hier precies ga vertellen hoe zo’n newbornshoot in z’n werk gaat, moet ik je teleurstellen. Want als moeder van twee meiden en ervaren newbornfotograaf kan ik je één ding vertellen: niks is zo onvoorspelbaar als een pasgeboren baby.

 

Daarom neem ik naast mijn cameraspullen en leuke accessoires altijd nog iets mee: geduld. Een flinke portie, welteverstaan. Heeft je baby er even geen zin in of zit jij op hete kolen omdat je moet voeden? Geen probleem! Ik heb alle tijd. Sterker nog: als het echt niet gaat, maken we gewoon een nieuwe afspraak.

Kleding newbornshoot

Waar je wel invloed op hebt, is de kleding die je tijdens een newbornshoot draagt. Voor je baby heb je vast al tig setjes in gedachten - zijn of haar eerste pakje of dat kledingstuk met emotionele waarde, bijvoorbeeld - maar wat trek je zelf aan? Ik kan me voorstellen dat je dat best lastig vindt. Zeker als je ook nog wilt matchen met partner. Dan komt mijn style guide goed van pas. Twijfel je over een bepaald kledingstuk of bepaalde kleuren? Stuur me gerust een berichtje, dan kijk ik even met je mee.

 

Wist je trouwens dat je voor de shoot ook kleding van me mag lenen? Ik heb te schattige newborn jurkjes en stijlvolle bohemian jurken waarin je je op en top vrouw voelt. Ook als je nog een klein buikje hebt. Op mijn Instagram zie je welke jurken je kunt lenen.

Locatie

Meestal kom ik bij een gezin thuis, maar dat hoeft natuurlijk niet. Heb je een andere plek waar jullie graag komen? Buiten kan natuurlijk ook. Alles voor een fantastische herinnering aan een onvergetelijke tijd.

Stories of Light Photography - Bo-14.jpg

Ook je zwangerschap is het waard

Veel gezinnen kiezen ervoor om naast de newbornshoot ook een zwangerschapsshoot te boeken. Wil jij dat ook? Reserveer dan gelijk beide shoots (de datum voor de newbornshoot spreken we na je bevalling af) en ontvang 10% korting op de newborn fotoshoot met je pasgeboren baby.

Tarieven

Basic story

  • 15 digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt, niet geretoucheerd

  • Shoot van ongeveer 1,5 uur

€225

Nice story

  • 30 digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt en deels geretoucheerd

  • Shoot van ongeveer 1,5 uur

€299

Fantastic story

  • Meer dan 50 digitale bestanden in HR 

  • Zorgvuldig bewerkt en geretoucheerd

  • Shoot van ongeveer 1,5 uur

€495

Fotograaf Apeldoorn

Wat is inbegrepen bij iedere shoot?

- Gebruik van leenjurken, plaids en omslagdoeken en Mozes mandje
- Mijn zorgvuldige selectie en bewerking
- Zelf je lievelingsfoto's uitkiezen uit een ruime galerij
- Mijn eindeloze geduld
- Kosteloos verzetten als het echt niet gaat

Wat is niet inbegrepen?

- Mijn reiskosten á €0,35 per gereden kilometer vanaf Apeldoorn
- Voor een shoot in het weekend reken ik een weekendtarief van €30.
*Ik streef er naar om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Als het toch niet kan gaat dit in de spaarpot voor leuke dingen doen ;).
   

bottom of page