top of page
Stories of Light Photography 2023 - Maeve-3.jpg
Eucalyptus 50.png

Don't miss out!

Marlie en Arne - newborn lifestyle-11204.JPG

Het was écht 5 seconden geleden dat ze zo klein waren toch? Ik heb toch alleen maar geknipperd met mijn ogen? JA! Ze worden echt te snel groot, en alle mooie momenten gaan te snel voorbij. Of soms merk je ze een beetje tussen neus en lippen op omdat je meegaat in de waan van de dag.

Ik heb dé oplossing!

Tijdens mijn speciale Milestone Stories kun je een superkorte fotoshoot boeken tegen een voordelig tarief. Heel leuk voor foto's tussendoor, zoals als je kleintje net kan zitten. Oh wat vind ik die tijd toch leuk! Hun wereld wordt al groter en ze zitten ook nog lekker stil haha. Maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor als ze nog wat jonger zijn of zelfs voor iedere maand!

Borstvoeding of flesvoeding

Ik vond het voeden van mijn dochters intens bijzonder. Zowel de flesvoeding bij de oudste als de borstvoeding bij de jongste. En toen de jongste allang over was op de fles heb ik van dit laatste mooie moment nog net foto's kunnen laten maken. Dus borst of fles, het is allebei bijzonder en het waard om vast te laten leggen.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Locatie

Voor een fotoshoot van mijlpalen zet ik bij mij thuis in Apeldoorn een lifestyle/studiosetting op. Ik heb prachtig licht door een enorme serre met glazen dak. Ik fotografeer het allerliefst met daglicht, soms kan het zijn dat het te donker is (zelfs met een serre) of juist té zonnig waardoor de beelden er anders uit zullen komen te zien. Ik overleg dan altijd met je of je het wilt laten doorgaan of verplaatsen. 

Is het mooi weer en warm genoeg? Dan kan ik besluiten om de mijlpalensessies buiten te doen.

Parkeren kan altijd vlakbij, en is helemaal gratis. 

Tarieven

  • 7 digitale bestanden in hoge resolutie

  • Zelf je lievelingsfoto's uitkiezen uit een ruime galerij

  • Zorgvuldig bewerkt

  • Maximaal 3 personen/kindjes

  • Volledig stylingadvies en gebruik client closet

  • 20-45 minuten shooten

€150

bottom of page