top of page
Kerst minishoot Apeldoorn-1.jpg

Mini Stories

Bohemian minishoot Mommy&mne-05551.jpg

Bij speciale gelegenheden organiseer ik graag minishoots. Voor de Kerstdagen bijvoorbeeld, of juist in het voorjaar tussen de bloeiende fruitbomen. 

Te gek, toch?

 

NEXT UP:

Niets gepland, stay in touch

Gezellig met het hele gezin

Tijdens zo'n minishoot kun je ook terecht om met je gezin foto's te maken. Hoewel het buiten natuurlijk superleuk is om te rennen en te vliegen, kunnen we binnen ook hele leuke spelletjes doen. Dat werkt het beste met hele jonge kids. In verband met de tijd kunnen er geen grote gezinnen worden gefotografeerd.

Locatie

De locatie is per minishoot verschillend. Kootwijkerzand, een kerstbomenkweker, binnen in mijn speciale studiosetting thuis. Het is altijd in of rondom Apeldoorn.

Kleding zwangerschapsshoot

De grote vraag is natuurlijk: wat trek je aan tijdens zo’n zwangerschapsshoot? Dat is helemaal aan jou. Voel jij je opperbest in een comfy zwangerschapsbroek met een mooie blouse erboven? Helemaal goed. Trek jij liever een sexy zwangerschapsjurk of -top aan waar je buik goed in te zien is? Ook prima. Zin om inspiratie op te doen? Check dan mijn Pinterestbord voor zwangerschapsshoots.

 

Goed om te weten: ik heb hele leuke zwangerschapsjurken (maat S tot XXL) te leen. Daar hoef je niet extra voor te betalen, maar krijg je er gewoon bij als je voor mij kiest. Zie jij jezelf al shinen in één van deze beauties?

Newbornfotografie Apeldoorn Stories of Light Photograpghy-13.jpg
Rond mosterd.png

Hoe speciaal is het als je je kindje zelf kan voeden door middel van borstvoeding. Ook nog eens vaak heel hard werken. Extra bijzonder om dat vast te leggen, zodat je later met een traantje terug kan kijken naar de momenten dat je je een echte oermoeder voelde.

Bij mijn oudste is de borstvoeding niet gelukt, maar ik vond het ook heel bijzonder om een flesje te geven. Net zo intiem en net zo lief.

Borstvoeding

Tarieven

  • 7 digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt in mijn eigen artyfarty stijl

  • Volledig stylingadvies

  • Gratis gebruik leenjurken

€120

bottom of page