top of page

Verslag van een fijne newbornshoot door Chris

Oh wat vind ik het fijn als mijn klanten me laten weten hoe ze hun shoot vonden. Hoe leuker als ze een uitgebreid verslagje sturen! Hierbij het verslag van lieve Chris die ik samen met haar gezin tijdens een zwangerschapsshoot en een newbornshoot mocht vastleggen voor de meest bijzondere beelden.


Chris vertelt:


"Een shoot is over het algemeen niets voor mij en dacht echt dat ik me er ongemakkelijk bij zou voelen"

Van te voren was het idee om een zwangerschaps shoot/ newborn shoot te plannen omdat we dit bij ons eerste zoontje niet konden doen in verband met Corona. Zelf zijn we niet zo van zelf op de foto’s staan. En als dit wel het geval is dan met een grote lach. Nu was ik dus erg benieuwd naar een shoot. Hoe ik dit zou vinden. Is over het algemeen niets voor mij en dacht echt dat ik me er ongemakkelijk bij zou voelen. Op de dag zelf hadden we het er nog over van “we zijn benieuwd”. Eenmaal aangekomen bij het Leesten was de ontmoeting met Diana. En eigenlijk direct voelde dit goed.


"Dit was fijn en we hebben veel gelachen"

Al wandelend hebben we heerlijk gekletst over wat privé zaken en over haar ervaringen als fotograaf. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Eenmaal op de plek gaf Diana gelijk hele fijne tips. Waar we moesten staan. Wat we het beste konden doen en eigenlijk verliep dit erg gemakkelijk. Ze stelde ons erg gerust en goede opdrachtjes zodat het niet te geposeerd voelde. Dit was fijn en we hebben veel gelachen. Onze oudste zoon finn was op dit moment bijna twee en zoals je je kunt voorstellen rende hij alle kanten op. Een hele opgave dus voor Diana om dit goed vast te kunnen leggen. We zeiden achteraf nog tegen elkaar van nou we zijn benieuwd hoe de foto’s eruit zien aangezien finn ook nog was gevallen en een bloedlip had. Maar we zeiden wel dat we het erg gezellig en leuk hadden gevonden. Toen eenmaal het resultaat binnen was konden we het bijna niet geloven. Het was prachtig en al onze verwachtingen waren overtroffen! Waanzinnig en de foto’s zouden zo in een tijdschrift kunnen staan. Ik herkende mijzelf soms bijna niet terug (in de positieve zin). De foto’s zijn ons erg dierbaar aangezien het een erg bijzondere tijd was. Zwanger van ons laatste kindje. En finn nog even als enig kind. Bijna waren we met zijn vieren. Maar we vonden het dierbaar en bijzonder om nog even vast te leggen dat we met zijn 3en waren. Met de baby nog in de buik!


"Zo knap hoe relaxed, lief, geduldig en vol energie Diana deze shoot doet"

Met de newborn shoot wisten we dus ook wat we konden verwachten. Deze was thuis. Heel prettig om met je kleintje thuis te kunnen blijven en zeker met onze oudste die zich gewoon thuis voelt! We hebben dit ook als erg relaxed ervaren en vonden het dit keer dan extra bijzonder om ons complete gezin van 4 vast te leggen. Ook dit resultaat ging onze verachtingen te boven. Zo knap hoe relaxed, lief, geduldig en vol energie Diana deze shoot doet. Ze stelt de kids gerust en weet exact de goede momenten vast te leggen. Ik zou een ieder Diana aanraden omdat het vooraf gaand aan de shoot, tijdens de shoot en achteraf super is gedaan. Ze begeleid je goed in het proces en zorgt ervoor dat een ieder zich op zijn of haar gemak voelt!


En de meest bijzondere tijden voor ons zijn nu zo waanzinnig mooi vastgelegd. Hier zijn wij dolblij mee!

Bedankt!


Liefs,

Huub, Chris, Finn en Noah
Dank je wel Chris voor je mooie woorden!


Liefs Diana

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page