top of page
Roos knopjes 50.png

Jullie mooiste dag vol met liefde

Aanzoek? Check. Trouwringen? Check. Trouwdatum vastgelegd? Dubbelcheck. Trouwfotograaf? Bijna check… een goede trouwfotograaf vinden is namelijk nog niet zo gemakkelijk. Want hoe vind je nou ‘jouw fotograaf’ tussen al die leukerds die zeggen dat het de mooiste dag van je leven is, die beloven jou op je allermooist vast te leggen en die kiekjes maken waar je later nog zwijmelend aan terugdenkt?

Stories of Light Photography - 2021-84.jpg

Intieme bruiloften

Laat me je helpen. Weet je wat voor bruiloften ik het liefst fotograaf? Van die intieme. Waar niet het halve dorp voor is uitgenodigd, maar waar jullie familie en vrienden een belangrijke plaats innemen. Waarbij de plechtigheid bijvoorbeeld gewoon in de tuin van je ouders plaatsvindt en jullie beste vriend als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand een prachtige trouwceremonie  arrangeert. En waarbij de aanwezige kinderen volop onderdeel mogen zijn van het Grote Feest en vol bewondering kijken naar alles wat er om hen heen gebeurt.

 

Van zulke bijzondere, kleine bruiloften geniet ik volop. Omdat het liefde in z’n puurste vorm is. Tussen jou en je aanstaande, maar ook tussen de mensen die zo dicht bij jullie staan. Waar de kracht juist in het ‘gewone’ zit. Dat meisje, dat met een duim in haar mond en een knuffel in haar handje aandachtig luistert naar de woorden die worden uitgesproken. Die blik in de ogen van jullie beste vriend, als hij jullie in de echt verbindt. En die tuin, die met zoveel liefde en zorg en tot in de kleinste details is omgetoverd tot een onvergetelijke trouwlocatie.

Voor de rest van jullie leven

Als trouwfotograaf kan ik me niks mooiers voorstellen dan getuige te zijn van zo’n bruiloft. En als ik dan bedenk hoe waardevol de foto’s zijn die jullie voor de rest van jullie leven zullen koesteren, maakt mijn hart een sprongetje. Daarom heb ik eigenlijk nog maar één vraag: mag ik jullie trouwfotograaf zijn?

Pluim rechts 50.png

Tarieven

Little story

  • 30+ digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt

€200 per uur

Bigger story

  • 6 uur fotografie

  • 200+ digitale bestanden in HR

  • Zorgvuldig bewerkt

  • Luxe fotoalbum

€1295

Wat is niet inbegrepen?

- Mijn reiskosten á €0,35 per gereden kilometer vanaf Apeldoorn, rij ik langer dan 1 uur? Dan betaal je

   €15 extra.

- Ik streef er naar om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Voor een bruiloft in het weekend reken 

   ik daarom een weekendtarief.

Stories of Light Photography - 2021-8.jpg

Goed voorbereid zijn op je trouwdag?

Hoe ga ik te werk tijdens jullie mooiste dag? En waar moet je op letten? Op die vragen en meer krijg je antwoord in mijn trouwbrochure.

bottom of page