top of page

Acerca de

Mint_en_bloos_fotografie_veenendaal24.jpg

ZAKELIJK& EVENTS

Beeldmerk zand 30.png

Zakelijke fotoshoot

Als ondernemer doe je waar je hart sneller van gaat kloppen. En het liefst laat je de hele wereld kennismaken met jouw fantastische dienst of product. Omdat je erin gelooft. Omdat je het de ander gunt. Omdat je niks liever doet dan andere mensen helpen. Omdat je de wereld een beetje mooier wilt maken.

 

Maar hoe zorg je nou dat jouw ideale klant die klik ook voelt? Dat hij of zij zich verbonden met je voelt, zonder elkaar ooit diep in de ogen te hebben gekeken?

 

Show them…. you

 

Door de mens achter die fantastische dienst of dat geweldige product te laten zien. Door te laten zien wie jij bent, in al je puurheid. En misschien ook wel in al je gekkigheid. Want hoe je het ook wendt of keert: mensen doen zaken met mensen.

Beeldbank

En dus gaan we samen op pad. Een ochtend, of een middag. Maar net wat jij wilt. Leggen we een complete beeldbank aan, zodat jouw Instagram, Facebook, LinkedIn en website de komende maanden goed gevuld zijn met prachtige plaatjes. Professionele beelden die niet alleen een stukje ‘jou’ laten zien, maar waar het enthousiasme voor jouw werk vanaf spat. Zodat potentiële klanten staan te trappelen om met jou in zee te gaan.

‘Of ik weleens onzekere vrouwen voor mijn lens heb? Altijd!’

Dit doen we tijdens een zakelijke fotoshoot

Om die mooie plaatjes te maken, spreken we een ochtend of middag af op een plek die we vooraf hebben besproken in een kennismakingsgesprek. Dat kan bij jou thuis zijn, in mijn studio, op jouw werkplek, maar bijvoorbeeld ook in je favoriete lunchtentje of (in een hutje) op de hei. Of allemaal. Als het maar een plek is waar jij je fijn en vrij voelt.

 

Terwijl we gezellig kletsen over alle highs en lows van het ondernemerschap, pak ik mijn camera erbij en maak ik foto’s. Foto’s van momenten dat je aan het werk bent, van de producten die je maakt, van de dagelijkse wandeling in de stad waar je werkt. Of van jou en je paard, in het bruisende stadspark. Geen grap: die foto heb ik laatst echt gemaakt.

Gun jezelf een dag in de spotlights

Uit ervaring weet ik dat veel vrouwen het maken van zakelijke foto’s best spannend vinden. Sterker nog: ik heb vrijwel altijd onzekere vrouwen voor mijn lens. Omdat ze zich zorgen maken over hun ‘goede’ en ‘slechte’ kanten op foto’s. Omdat ze sowieso een beetje onzeker zijn. Of omdat ze twijfelen of ze er wel leuk genoeg uitzien.

 

Relax: je bent mooi zoals je bent. En - pinky promise - ik weet zeker dat er straks beelden bij zitten waar jij ook even stil van bent. Die een kant van jou laten zien, die je zelf nog niet eens kende. Die laten zien waar jij voor staat. Die je doen beseffen hoe f*cking trots je mag zijn op wat je hebt neergezet. Die - door de professionele uitstraling - jouw bedrijf naar een hoger level tillen, zodat je nog meer kunt groeien. Gun jezelf zo’n branding shoot. Gun jezelf een dag in de spotlights.

PS: Mis je een beetje glitter en glam in je garderobe? No problemo: ik heb prachtige glitter- (en andere) jurken klaarhangen waar ik je met alle liefde in hijs.

Stories of Light Photography 2022-9.jpg

Tarieven

Compact

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Kennismakingsgesprek om jouw wensen in kaart te brengen

Styling-en kledingadvies

Shoot van anderhalf uur op locatie

Oplevering van foto’s in persoonlijke webomgeving, zo kan je makkelijk je definitieve keuze doorgeven

Jouw persoonlijke galerij met 40 foto’s in zowel hoge als webresolutie

Rechtenvrije foto's (op voorwaarde van sitevermelding op jouw website)

Reiskosten €0,35 per km

Rijtijd langer dan een uur? Dan komt er een uurvergoeding bij van €25

Weekendtarief €50

Tarief is excl. btw 

€600

Compleet

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Kennismakingsgesprek om jouw wensen in kaart te brengen

Styling-en kledingadvies

Shoot van een dagdeel

3 verschillende locaties 

3 kledingwissels

Jouw persoonlijke galerij met alle foto’s in zowel hoge als webresolutie voor een supercomplete beeldbank

Rechtenvrije foto's (op voorwaarde van sitevermelding op jouw website)

Reiskosten €0,35 per km

Rijtijd langer dan een uur? Dan komt er een uurvergoeding bij van €25

Weekendtarief €50

Tarief is excl. btw 

€955

Laten we samenwerken aan jouw beeldbank

Een kennismakingsgesprek spreek je heel makkelijk zelf af via boeken.

Dit zijn bijvoorbeeld vragen die je van me kunt verwachten, tof als je er vast over nadenkt!

-    waarom onderneem je?

-    waarom is je bedrijf belangrijk voor je?

-    wat heb je zelf al in gedachten qua beelden en locatie?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest

EVENTS & LIVEDAGEN

Organiseer jij regelmatig events of livedagen voor je klanten of leden? Van die dagen waar je weken naar uitkijkt en die veel te snel weer voorbij zijn? Waar elke keer opnieuw bijzondere ontmoetingen plaatsvinden zodat je uren na die tijd nog zit te stuiteren van enthousiasme?

Van die dagen dat je later denkt: shit, had ik nou de foto’s nog maar..

 

Dan zoek ik jou. Ik vind het namelijk geweldig om dat soort events vast te leggen. Events waarbij jij  op je best bent. Net dat beetje extra geeft. Dat podium ownt en straalt van oor tot oor.

Events
Contact branding
Stories of Light Phtography - 2021-109.jpg

Van sfeerbeelden tot close-ups

En jij niet alleen. Jouw klanten ook. Omdat zij die magie ook voelen. En dat zie je terug. In de prachtige sfeerbeelden die ik maak, zonder dat je het doorhebt. In die close-ups waar de passie van je gezicht spat. En in de kleine onderonsjes tussen jouw klanten onderling.

 

Die foto’s zijn eigenlijk onbetaalbaar. Want ze werken als een magneet voor je business. Omdat ze die onzichtbare verbinding tussen jou en je klanten laten zien. De lol. De warmte, het plezier. Maar - afhankelijk van je business - misschien ook de tranen en het verdriet. Alles mag er zijn.

Perfect voor je socials

Het zijn beelden die je perfect kan gebruiken om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Bijvoorbeeld op Instagram, om je volgende event te promoten. Of bij die ene post op LinkedIn. Op je website, om je klanten net dat laatste zetje te geven om in jouw traject te stappen. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Zie ik je snel?

Tarieven

€200

- Kennismakingsgesprek om jouw wensen in kaart te

   brengen

- Een zeer ruime selectie zorgvuldig bewerkte beelden

- Ik denk graag mee qua locatie of styling waar nodig

- Jouw persoonlijke galerij met alle foto’s in zowel hoge

   als webresolutie voor een supercomplete beeldbank

- Reiskosten €0,35 per km

- Rijtijd langer dan een uur? Dan komt er een

   uurvergoeding bij van €25

- Weekendtarief €50

- Tarief is exclusief BTW

bottom of page